#elbasquetmola #somgrocs #somesboscos
#elbasquetmola#somgrocs#somesboscos 

Alpargata'15

Arriba el final de la temporada i per tant es temps d'Alpargata, aquest any amb nova denominació Ciutadella Summer League i també amb altres novetats importants.

La primera novetat és que es portarà a terme els mesos de juliol i agost!.

Amb aquest canvi, el que pretenem és que tots els interesats en practicar el nostre esport que, per motiu d'estudis o altres, estiguin fora de l'Illa hi puguin participar i així intentar augmentar el número d'equips, i a la vegada obrir la participació a equips de fora de Ciutadella.

Una altre novetat és l'opció de que els clubs de Menorca enviïn el seu equip júnior a participar a l'Alpargata. Tots els jugadors seran federats, podran participar-­hi cadets també. Aquests equips podran comptar amb un entrenador si ho desitgen, qui serà el responsable de l'equip i de signar la inscripció.  

Com a novetat també per aquesta edició tenim el premi d'un sopar al Restaurant Dulcinea per a tots els membres de l'equip guanyador.

En els arxius adjunts podeu trobar els fulls d'inscripció i la normativa.

No ho dubteu més, si t'agrada practicar el nostre estimat esport tens fins el proper 12 de juny per a formar el teu equip!!!

 

T'esperem!!

Normativa
circularalpargata15..pdf
.pdf Archivo [1.3 MB]
Inscripció equips júniors
Inscripció júniors..pdf
.pdf Archivo [1.9 MB]
Inscripció equips seniors
Inscripció sèniors..pdf
.pdf Archivo [1.9 MB]

Recomendar esta página en:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.B. Boscos Ciutadella