#elbasquetmola #somgrocs #somesboscos
#elbasquetmola#somgrocs#somesboscos 

Campions de Balears!

Ho han tornat a aconseguir, han tornat a aixecar la copa més gran de les Fases Balears i aquest cop davant de tota la gent de Ciutadella que va voler gaudir del millor bàsquet infantil de ses Illes.

 

El club no pot estar més orgullòs d'ells, han fet aixecar del seus seients al públic en nombroses jugades, ens han fet gaudir d'un bàsquet que feia temps no és veia al patí de Santa Clara i són, en tot mereixement, CAMPIONS DE BALEARS!!!

 

Des del club volem agraïr al Govern Balear i en especial a nen Bep Juaneda del Consell Insular el que ens hagin deixat jugar aquestes fases a Calós i als tres clubs que ens han visitat per la seva esportivitat i bon comportament en tot moment, esperem que hagueu pogut gaudir de la vostra estada a Ciutadella.

 

Ha estat un cap de setmana maravellós en tots els sentits, esperem poguem repetir aquests tipus d'esdeveniments en properes temporades.

 

Jugadors campions, ENHORABONA, a seguir entrenant i seguir endavant per deixar el nom de Ciutadella ben alt al Campionat d'Espanya!

 

Força Boscos!!

Recomendar esta página en:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.B. Boscos Ciutadella