#elbasquetmola #somgrocs #somesboscos
#elbasquetmola#somgrocs#somesboscos 

Experiència inobidable

De ben segur que sempre recordaran tots aquesta experiència i és que, malgrat els resultats, els nostres equips minis s'han passat "pipa" a les fases balears que han tingut lloc el passat cap de setmana a Eivissa.

 

Per a la totalitat dels jugadors i jugadores era la primera vegada que jugaven unes fases balears fora de Menorca i per tant aquest viatge quedarà en el seus records per sempre.

 

A nivell esportiu hem de destacar la bona impressió que han donat els nostres equips, l'equip femení ha competit en tots els partits i el masculí, tot i perdre tots els partits i alguns amb molts punts de diferència han lluitat fins el final i no se'ls pot reciminar res en absolut.

 

Enhorabona a tots i totes per la bona imatge que hem donat com a entitat.

Fases Balears de Minibàsquet

Tant l'equip femení com el masculí han obtingut el premi de jugar uns campionats de Balears. Per tant els dos equips hauran de fer maletes i partir cap a Eivissa el proper divendres 5 per a enfontar-se al dos primers classificats de les illes de Mallorca i Eivissa.

 

Una experiència inobidable que segur que ens ajudarà a crèixer com a jugadors i jugadores a més de viure moments que mai més oblidaran a la seva vida.

 

Però abans, el proper dimecres, hauran de jugar el primer partit de les fases contra l'altre equip de Menorca classificat, serà al poliesportiu d'Alaior.

 

Podeu consultar els calendaris dels partis als documents adjunts.

 

Molta sort i a gaudir al màxim d'aquesta experiència!!

 

Força Boscos!!

CAMPEONATO DE BALEARES MINI FEMENINO 2[...]
Documento Adobe Acrobat [154.8 KB]
CAMPEONATO DE BALEARES MINI MASCULINO [...]
Documento Microsoft Word [97.5 KB]

Recomendar esta página en:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.B. Boscos Ciutadella