#elbasquetmola #somgrocs #somesboscos
#elbasquetmola#somgrocs#somesboscos 

Girona Basket Cup

Ja a casa i descansats de la meravellosa experiència que ha sigut per a tots la nostra participació en el torneig Costa Brava Girona Basket Cup.

Han estat 4 dies molt intensos que sens dubtes ens han ajudat a millorar com a jugadors/es, com a persones i com a entitat. Al marge dels resultats esportius, la cara de felicitat dels nostres esportistes en el bus de tornada cap al port de Barcelona i el bon ambient que es respirava era la prova evident que l'experiència serà inoblidable per a tots, sobretot pels més menuts que era el seu primer torneig fora de l'illa.

El tercer lloc en la classificació de l'equip cadet masculí i la victòria de Núria Bonet en el concurs de triples de la categoria infantil femení han estat els resultats més destacats però tots els equips han estat sempre competint al màxim per aconseguir el nostre objectiu de ser millors jugadors/es de bàsquet cada dia.

Des del club volem agrair a l'organització tot el bon tracte rebut en el transcurs del torneig, ha estat magnífic, i heu fet que ens sentíssim com si fóssim a casa.

La valoració de la nostra participació en el torneig no pot ser més positiva per la qual cosa tots ja estem esperant tornar l'any vinent.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.B. Boscos Ciutadella