#elbasquetmola #somgrocs #somesboscos
#elbasquetmola#somgrocs#somesboscos 

Presentació d'equips

Gran diada avui al pati de Santa Clara!!

 

Els 14 equips amb els que contarà la nostre entitat aquesta temporada 2013-14, s'han presentat davant pares, mares, avis, autoritats i aficcionats.

 

La festa, que ha comptat amb la col·laboració d'en Bep Marquès com a "spiker", ha començat amb la desfilada dels i de les més grans per acabar amb el futur dels nostre club, l'equip d'iniciació.

 

Els quasi 170 jugadors i jugadores han anat presentant-se d'un en un davant el nombrós públic per donar pas després al parlaments del president del club, els representats de l'Ajuntament i Consell Insular, el delegat a Menorca de la FBIB per acabar amb unes paraules del director del Col·legi Salesia.

 

Un cop acabat l'acte oficial, ha tocat el torn a la sessió de fotos i les competicions que el cos tècnic tenia preparat per donar temps als pares col·laboradors a preparar les paelles pel dinar de gemanor que ha tancat la diada.

 

Abans però, la sorpresa ha estat el sorteig d'una samarreta d'en Sergi Llull, signada i dedicada per a la diada d'avui i una altre signada per a tots els jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona.

 

Agraïr, finalment, a tots aquells que, d'una manera o altre heu fet possible la diada d'avui, i en especial a n'en Bep Marquès, Sergi Llull i Xavi Pascual la seva desinteresada col·laboració.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.B. Boscos Ciutadella